INCREDIBIL! Consilierul județean Tiberiu Nichiteanu, unul dintre cei mai prosperi fermieri din Botosani, a decedat la doar 38 de ani

1 februarie 2024 | Local

Omul de afaceri Tiberiu Nichiteanu, actual consilier judetean al PNL Botosani si fiul primarului comunei Radauti Prut, a decedat astazi la doar 38 de ani. 

Nichiteanu a fost gasit cazut in fata blocului, dupa ce i s-a facut rau. Martorii au sunat la 112 , fiind preluat de un echipaj de ambulanta, acesta aflandu-se in stop cardio-respirator. Din pacate, omul de afaceri nu a raspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Presedintele PNL Botosani, Costel Soptica, a publicat in urma cu scurt timp un mesaj pe Facebook prin care isi exprima regretu fata de disparitia colegului sau.

”Drum lin, dragul nostru Tiberiu!

Cu profundă tristețe și cu inimă grea, ne exprimăm sincerele condoleanțe față de pierderea tragică a colegului nostru, Tiberiu Nichiteanu, consilier județean PNL, om de afaceri și fermier dedicat. Cu durere în suflet și cu regret rememorăm momentele petrecute alături de acest tânăr care a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Tiberiu a fost nu doar un coleg, ci și un prieten, cu o pasiune ferventă pentru dezvoltarea comunității noastre și pentru prosperitatea fermierilor din Botoșani. Contribuțiile sale în cadrul consiliului județean au fost remarcabile, reflectându-se în proiecte și inițiative menite să îmbunătățească calitatea vieții pentru toți locuitorii. Cu o abordare deschisă și orientată către nevoile oamenilor, Nichiteanu Tiberiu a fost un lider remarcabil pentru tinerii pe care i-a reprezentat din funcția de președinte TNL Botoșani, inspirându-i pe cei din jur să urmeze exemplul său.

În afara activității sale politice a fost un fermier cu o viziune modernă și sustenabilă asupra agriculturii. Prin munca asiduă și inovația pe care o aducea în exploatația sa, el a reușit să devină un exemplu de succes în comunitatea agricolă locală. Pierderea sa este cu atât mai devastatoare pentru Tiberiu avea încă multe de oferit societății și comunității noastre. În aceste momente extrem de dificile suntem alături de familia sa, de prieteni și de toți cei care l-au cunoscut.

Va rămâne în inimile noastre ca un lider dedicat, un coleg devotat și un prieten drag. Cu tristețe profundă și respect pentru amintirea sa, ne luăm rămas bun de la un om deosebit care a luminat viețile noastre.

Dumnezeu să te ierte! Sincere condoleanțe!”, a scris Costel Soptica.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: