Mesajul emoționant transmis de fostul model botoșănean Daniel Ciobbanu, în cadrul emisiunii ”Românii au Talent” – FOTO, VIDEO

2 martie 2024 | Local

Botoșăneanul Daniel Ciobbanu, călătorul curajos care și-a descoperit talentul într-un colț îndepărtat al lumii, a trăit un moment magic în timpul călătoriei sale spre Antarctica. Era momentul sărbătoririi celei de-a 30-a aniversări, iar destinul avea să îi dezvăluie o nouă pasiune.

Spune că talentul său nu este doar o coincidență, ci îl moștenște din partea mamei sale, o femeie cu o voce fermecătoare. Străbunicul său, la rândul lui, cânta la vioară, iar inteligența și virtuțile i-au fost transmise din partea tatălui.

Timp de 16 ani a străbătut lumea ca model internațional, lăsându-și amprenta pe toate continentele. De-a lungul carierei sale a fost de patru ori desemnat cel mai bun model din România, însă nu doar podiumurile îi erau familiare.

Daniel a fost singurul model român prezent de 7 ori pe coperta revistei “Men’s Health”, inclusiv în ediția din Singapore.

De asemenea, este una dintre puținele persoane din România care deține un atestat de la templul Shaolin, iar experiențele sale au atins granițele Orientului Îndepărtat. În fiecare mișcare, în fiecare cuvânt, Daniel continuă să exploreze și să împărtășească frumusețea lumii, inspirându-ne să călătorim și să visăm mai departe.

„Pare că orice îți spun mă faci să par prost, dar nu cad în asta”, a spus Bobonete, stârnind hohote de râs.

„Trebuie să recunosc că mie mi-a plăcut momentul tău și chiar m-a impresionat plăcut. Este ceva ce îmi place și le doresc celor din jurul meu, anume să cadă pe gânduri”, a spus Andi Moisescu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: