O experiență autentică în inima Botoșaniului: Un artist botoșănean a deschis ”Taverna Autentic”, restaurant tradițional cu muzică live românească – GALERIE FOTO, VIDEO

11 februarie 2024 | Local

Sâmbătă seara, Botoșaniul a sărbătorit un moment deosebit în peisajul său culinar și cultural, odată cu deschiderea oficială a ”Tavernei Autentic”. Situata pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 61, vis-a-vis de Judecătoria Botoșani, acest loc promite să fie un punct de întâlnire pentru iubitorii de autenticitate și tradiție.

Trompetistul Adrian Purice, membru fondator al tarafului cu același nume, împreună cu soția sa, Adelina, au fost cei care au adus la viață această inițiativă minunată. Cu o pasiune pentru tradiția românească și pentru bucatele autentice, cei doi au creat un spațiu care să ofere o experiență culinară și culturală botosănenilor și vizitatorilor orașului.

Deschiderea oficială a Tavernei Autentic a avut loc într-o atmosferă de sărbătoare, subliniată de prezența Tarafului ”Adrian Purice”. Oamenii s-au adunat să descopere și să savureze produsele tradiționale românești, iar atmosfera a fost îmbogățită de muzica live interpretată chiar de cel care a dat viață acestui local.

”Buna seara tuturor. Va multumesc frumos ca sunteti aici. Am incercat si noi un nou concept. Sper ca este pe placul dumneavoastra. Mie mi-ar fi placut sa merg in oras sa ascult muzica lautareasca veche de dimineata pana seara. Am incercat sa fac acest lucru. Sper ca va place, sper ca mancarea este pe gustul dumneavoastra, bucate 100 % romanesti.”, a spus Adrian Purice înainte de a cânta câteva piese vechi românesti.

TAVERNA AUTENTIC promite să fie mai mult decât un simplu restaurant – este un loc unde se îmbină gastronomia tradițională românească cu atmosfera caldă și primitoare, oferind clienților o incursiune autentică în cultura și tradițiile locale.

Cu deschiderea oficială a Tavernei Autentic, municipiul Botoșani primește o nouă destinație culinară și culturală, unde oamenii se pot bucura de momente de neuitat alături de familie și prieteni.

GALERIE FOTO:

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: