Președintele PNL Botoșani a demisionat din funcție, pentru a-i face loc lui Valeriu Iftime: ”Si-a anuntat candidatura!”

26 februarie 2024 | Local

Deputatul Costel Șoptica, presedintele PNL Botosani, si-a anuntat demisia din functia de conducere a partidului, in urma unei intalniri avute la Bucuresti. Acesta a anuntat ca finantatorul FC Botosani, Valeriu Iftime va prelua conducerea partidului si va candidat la presedintia CJ Botosani.

”Dragi prieteni liberali,

În cadrul întâlnirii de astăzi ce a avut loc la Sediul Central al Partidului Național Liberal din Modrogan, domnul Valeriu Iftime și-a anunțat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Botoșani din partea PNL.

Așa cum am promis în conferința de presă și mai cu seamă respectând deciziile BPN al Partidului Național Liberal cu privire la candidatura pentru Consiliul Județean, țin să vă anunț că mă retrag din funcția de președinte al Filialei PNL Botoșani, urmând ca domnul Iftime care și-a asumat candidatura pentru CJ să devină președinte interimar al Filialei.

Vă mulțumesc tuturor pentru implicarea în activitatea politică, pentru rezultatele remarcabile pe care am reușit să le obținem împreună și sper ca în continuare acestea să fie în creștere.

Rămân același om dedicat idealurilor noastre liberale, la care puteți apela oricând.

Mult succes, Valeriu Iftime, în lupta pentru președinția Consiliului Județean Botoșani!

Mult succes echipei liberale!”, a postat pe Facebook, Costel Șoptica.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: