PSD Botoșani a facut transferuri exact în fotbal! A luat 13 primari din partidul lui Valeriu Iftime – FOTO

29 februarie 2024 | Local

Partidul Social Democrat Botosani a anuntat miercuri, printr-un comunicat de presa, ca 13 primari si 10 viceprimari au trecut in tabăra ”rosie”, la doar cateva zile dupa ce PNL Botosani a fost preluat de patronul de la FC Botosani, Valeriu Iftime.

”𝗖𝗼𝗹𝗲𝗴𝗶 𝗻𝗼𝗶 𝗶𝗻 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮 𝗣𝗦𝗗 𝗕𝗼𝘁𝗼𝘀𝗮𝗻𝗶! 13 primari, 10 viceprimari, doi consilieri județeni și doi tineri antreprenori din domeniul agricol s-au alăturat astăzi echipei 𝗣𝗦𝗗 𝗕𝗼𝘁𝗼𝘀𝗮𝗻𝗶, urmând ca la alegerile locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024, să candideze pe listele 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗱𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗗𝗲𝗺𝗼𝗰𝗿𝗮𝘁. În fiecare caz, inițiativa a aparținut noilor colegi, ca urmare a colaborării bune pe care au avut-o cu reprezentanții PSD din administrația publică locală și județeană, cu parlamentarii și cu reprezentanții social-democrați ai guvernului, în beneficiul comunităților pe care le reprezintă. Pentru noi este o onoare că acești oameni gospodari, respectați în comunitățile lor, au decis să vină alături de noi, considerând că în PSD vor putea să facă mai mult pentru cei pe care îi reprezintă. Este o confirmare a faptului că am procedat corect, ca președinte al 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗼𝘁𝗼𝘀𝗮𝗻𝗶, când i-am sprijinit în proiectele dumnealor, chiar dacă erau de la alte partide. În fond, tot ce am făcut împreună a fost pentru cetățenii pe care îi reprezentăm în egală măsură și așa cum am subliniat de atâtea ori, facem administrație în folosul tuturor botoșănenilor. De acum, vom avea o colaborare și mai strânsă.”, a precizat Doina Elena Federovici, presedintele PSD Botosani.

Printre cei care au trecut la PSD se numara si primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireada.

”𝐒𝐭𝐢𝐦𝐚𝐭̦𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐚𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐄𝐦𝐢𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, 𝐭̦𝐢𝐧 𝐬𝐚 𝐯𝐚̆ 𝐚𝐝𝐮𝐜 𝐥𝐚 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐜𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐚𝐧, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐜 𝐢̂𝐧 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, 𝐯𝐨𝐢 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐮𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐃𝐞𝐦𝐨𝐜𝐫𝐚𝐭. Am ales să fac acest pas important în cariera mea politică pentru a mă asigura de continuarea proiectelor de investiții pe care le avem în derulare, pentru a avea un sprijin real în dezvoltarea comunei și pentru a-mi duce în continuare la îndeplinire toate promisiunile pe care vi le-am făcut. Aceste lucruri le pot realiza doar alături de o echipă unită care a demonstrat și până în prezent că pune umărul la dezvoltarea tuturor comunităților județului Botoșani. Îmi doresc să aveți în continuare încredere în mine, iar eu garantez că alături de dumneavoastră și de noua echipă voi reuși să duc la îndeplinire cu succes toate proiectele propuse.”, a precizat Verginel Gireada.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: