Taximetriștii botoșăneni au plecat la București pentru un protest împotriva companiilor de ridesharing – FOTO, VIDEO

7 februarie 2024 | Local

Taximetriștii au ieșit din nou în stradă să își spună nemulțumirile față Uber și Bolt, companiile de ridesharing și principalii competitori ai acestora. Protestatarii s-au adunat simultan în Piața Constituției, dar și în Piața Victoriei.

Printre aceștia se afla si taximetriști din Botosani, care au plecat spre capitală noaptea trecuta.

Taximetristii vor protesta in intervalul orar 09:00-14:00, în Piața Constituției și în Piața Victoriei, potrivit unui comunicat de la Jandarmeria Capitalei, preluat de Agerpres.

Pe unul dintre grupurile de taximetriști din România, în mai multe postări sunt anunțate întâlniri ale taximetriștilor în locațiile stabilite pentru protest – Piața Constituției și Piața Victoriei. Protestele sunt organizate de Asociaţia Şoferilor de Taxi Bucureşti-Ilfov, în Piaţa Victoriei şi Piaţa Constituţiei.

”Soluția e o reglementare în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită”, arată mesajul postat de un video, pe „Grupul Taximetriștilor România”.

Aceştia cer respectarea legii 204/2019, care reglementează serviciile de ridesharing şi cer „un statut concurenţial corect”.

Protestul este organizat de toate cele şase asociații care au întreprins acest demers şi este autorizat pentru 1000 de mașini. Conform unui comunicat de la Jandarmerie, autorizaţia de protest este şi pentru Piaţa Constituţiei, dar şi pentru Piaţa Victoriei, acolo unde sunt aşteptate, totuşi, mai puţine maşini.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: