VESTE BOMBĂ! Finanțatorul FC Botosani, Valeriu Iftime, ar urma sa intre în politică și să preia funcția de presedinte al PNL Botosani

3 februarie 2024 | Local

Conducerea centrală a Partidului Național Liberal a decis ca omul de afaceri Valeriu Iftime, președinte al Camerei de Comerț Botoșani, să preia conducerea Organizației Județene a PNL Botoșani, a anuntat in aceasta seara BotoșaniOnline.

Se pare ca presedintele PNL, Nicolae Ciucă, a avut o intalnire la Bucuresti cu presedintele ELSACO si principalul finantator al FC Botosani, Valeriu Iftime, caruia i-a cerut sa preia Organizatia PNL Botoșani, in detrimentul deputatului Costel Șoptica.

Conform unor surse din cadrul PNL Botosani, presedintele Costel Șoptica, nu pare dispus sa predea stafeta, astfel ca a convocat primarii si presedintii de organizatii din judet pentru a semna o petitie prin care sa isi arate sustinerea pentru actualul deputat, cu care mai apoi sa mearga la Bucuresti.

O parte din primari au semnat deja respectivele liste, insa altii ar fi refuzat, motivul fiind acela ca ”actualii lideri ai PNL Botosani nu au facut nimic pentru partid in toti acesti ani”.

La finalul meciului dintre FC Botosani si Poli Iasi, Valeriu Iftime a declarat ca va incerca sa salveze echipa si ca va face un sacrificiu financiar mare pentru a reusi acest lucru, dar ca de la vara are ”alte planuri”, fara a preciza care sunt acestea.

”Nu mai tin cont de cati bani platim. In vara nu stiu cum o sa socotesc. Jucatorii au semnat pe doi ani si jumatate jucatorii, nu e totul gata din vara, chiar daca eu am alte planuri”, a spus Valeriu Iftime aseara.

Contactat de BotosaniOnline, deputatul Costel Șoptica a declarat ca finantatorul FC Botosani poate prelua functia de presedinte al PNL Botosani, doar daca îsi asuma o condidatura la functia de presedinte al CJ Botoșani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: