Botoșăneanca Francisca a lansat o noua piesă compusă de F.Charm: ”Este expresia autentică a călătoriei mele în muzică” – VIDEO

30 aprilie 2024 | Muzica

Botoșăneanca Francisca Dulceanu și cunoscutul artist F.Charm au încântat din nou fanii lor cu o nouă colaborare muzicală. Piesa lor proaspăt lansată, intitulată „Stelele”, a fost primită cu entuziasm de către public.

„Stelele” este cea de-a treia piesă realizată în ultimele 6 luni de către Francisca și F.Charm, continuând astfel o colaborare fructuoasă care a adus deja la viață piese de succes precum „Am plecat copil de-acasă”, care a depasit jumatate de milion de vizualizări și „Pe limba lumii pier”.

De-a lungul acestor creații, F.Charm și-a pus amprenta inconfundabilă, aducând o nouă dimensiune muzicii Franciscăi, dar si videoclipurilor. Pentru „Stelele”, cei doi artiști au lucrat alături de Gabriela Cindea și Adrian Draghiciu, acesta din urmă semnând și linia melodică a piesei.

”Această piesă este expresia autentică a călătoriei mele în muzică, iar dorința mea este ca ea să ajungă la sufletele voastre, să vă atingă și să vă inspire la fel cum a făcut-o cu mine.”, a spus Francisca.

Cu fiecare colaborare, Francisca Dulceanu și F.Charm demonstrează că pasiunea și talentul lor comun pot crea opere muzicale remarcabile, care rămân în inimile ascultătorilor pentru mult timp.

„Stelele” este doar un nou exemplu strălucitor în această poveste muzicală.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: