”Domnul viață când mi-a dat”. Cântec emoționant lansat de botoșăneanca Ella Pădureț, dedicat tuturor bunicilor si străbunicilor – VIDEO

7 martie 2024 | Muzica

Are 17 ani, s-a născut în județul Iași, însă o putem considera botoșăneancă, pentru că de micuță s-a mutat în satul Drislea, comuna Trușesti. Este elevă în clasa a XII-a la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Gheorghe” Botoșani, secția Patrimoniu Cultural, iar la finalul anului trecut a fost pe scenă, in cadrul concertului ”Vine Crăciunul cel Sfânt” al Iustinei Irimia, alături de alți tineri talentați din județul nostru.

TopBT.ro v-o prezintă pe Ella Pădureț, o tânără extrem de talentată cu o voce incredibilă, care tocmai a lansat un cântec emoționant dedicat tuturor bunicilor și străbunicilor din toată lumea.

”Prin această melodie vă împărtășesc bucuria și mulțumirea de a fi avut un străbunic extraordinar.❤️🥺”Bicu” mi-a bucurat copilăria cu bunătatea și dăruirea lui, mi-a dat TOTUL și nu a așteptat nimic, mă ținea în brațe strâns și asta-i era de ajuns… Îmi doresc să vă regăsiți în această piesă și să simțiți dragostea sinceră a străbunicilor/ bunicilor cel puțin în măsura în care eu am primit-o și de s-au dus acolo sus, să-i purtați în inimă pentru totdeauna.❤️”, a spus Ella Pădureț.

Tânăra interpreta de muzică populară cântă de la vârsta de 3 anișori, iar la 9 ani a absolvit Școala Populară de Arte „George Enescu” Botoșani, sub îndrumarea doamnei Alina Huțu.

Muzica nu este singura ei pasiune, pentru că Ella pictează portrete, peisaje și icoane pe lemn, desfășurând ateliere de creație cu un grup de copii în cadrul Asociației Impact Trusesti, unde este voluntar. Iubeste oamenii sinceri și frumoși sufletește și apreciează modestia și bunul simț.

De-a lungul timpului a participat la numeroase concursuri de muzică populară, reușind să câștige foarte multe premii. Amintim de MARELE TROFEU al Festivalului Național ”Dor de cântec românesc” din Buzău, in anul 2015, LOCUL 1 la Festivalul Concurs Național de interpretare a cântecului popular ”Mugurașul de Aur” din Râmnicu Sărat, in anii 2016 și 2018, și multe alte premii de LOCUL 1, 2 sau 3 obținute în toată țara.

Și pentru că astăzi este ziua de naștere a mamei tinerei noastre artiste, redactia TOP BOTOȘANI îi urează un sincer LA MULȚI ANI, sănătate, bucurii și felicitări pentru că a dat viață unui copil talentat.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: