Ei sunt câștigătorii celei de-a 40-a editie a Festivalului National de Muzica Ușoară ”Mărțișor Dorohoian”. Marele TROFEU a plecat la Iași – GALERIE FOTO

2 martie 2024 | Muzica

Festivalul Național de Muzică Ușoară ”Martisor Dorohoian”, unul dintre cele mai prestigioase din ţară, un eveniment cu tradiţie la Dorohoi dar şi în toată ţara, a ajuns la cea de-a XL-a editie.

Tineri minunați cu voci deosebite au urcat și în acest an pe scena de la Dorohoi, acolo unde a fost prezent si omul de televiziune Dan Negru, care a prezentat in cea de-a doua zi.

Marele TROFEU al Festivalul Național de Muzică Ușoară ”Martisor Dorohoian” a ajuns la Haidău Giulia Elena – Iași. Tânăra artistă a impresionat profund publicul și juriul cu prestația sa emoționantă.

”Festival are drept scop promovarea muzicii uşoare româneşti autentice, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea de noi talente interpretative, în vederea promovării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale. Festivalul Național de Muzică Ușoară ”Martisor Dorohoian” reușește de patruzeci de ani să mențină înalta ținută artistică și culturală a evenimentului, fiind rampă de lansare pentru tinerii care bat la porțile afirmării, câștigătorii Trofeului acestui Festival devenind interpreți consacrați ai vremii.”, a scris pe Facebook presedintele Consiliului Judetean Botosani, Doina Federovici, prezenta si ea la Gala Laureatilor.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean în parteneriat cu Primăria Municipiului Dorohoi, Consiliul Local Dorohoi și Centrul de Informare și Promovare Turistică Dorohoi, au surprins și în acest an publicul cu nume sonore, Trupa „Bere gratis”, Gabriel Dorobanțu, Mădălina Omania și Bogdana Bianca Visterniceanu câștigătoarea trofeului „Mărțișor Dorohoian” 2023.

𝗖𝗹𝗮𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶:
✍️ #𝘊𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘪𝘢_𝘥𝘦_𝘷𝘢𝘳𝘴𝘵𝘢_10_14_𝘢𝘯𝘪
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄
🥇️ Petric Ștefania – Cluj
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄𝙄
🥈 ️Dancă Ana Giulia- Neamț
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄𝙄𝙄
🥉Tcaciuc Beatrice Ecaterina – Suceava
𝙈𝙚𝙣𝙩𝙞𝙪𝙣𝙚
📜 Grumeza Ilinca Lăcrămioara – Botoșani
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙎𝙥𝙚𝙘𝙞𝙖𝙡
🖍️ Crimuț Doroftei Antonia – Șarul Dornei
Suceava
🖍️ Gurici Daria Elena- Iași

✍️ #𝘊𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘪𝘢_𝘥𝘦_𝘷𝘢𝘳𝘴𝘵ă_15_30_𝘢𝘯𝘪:
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄
🥇️ Spânache Stefania Eliza – Vaslui
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄𝙄
🥈️ Damian Alexandra Ioana – Tecuci
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄𝙄𝙄
🥉️ Tamba Crina Elena – Neamț
𝙈𝙚𝙣𝙩𝙞𝙪𝙣𝙚
📜️ Pascal Stefania Daniela – Roman
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙎𝙥𝙚𝙘𝙞𝙖𝙡 –
🖍️ Ciubotariu Karina- Botoșani

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: