Ella Pădureț a lansat melodia ”Eu îs fată din Trușești”: ”Îmi doresc ca veselia să vă cuprindă și pe dumneavoastră” – VIDEO

1 iunie 2024 | Muzica

În vârstă de 17 ani, talentata Ella Pădureț și-a petrecut copilăria în satul Drislea, comuna Trușești, județul Botoșani, astfel că a vineri a lansat melodia ”Eu îs fată din Trușești”, asta după ce în luna martie lansa un cântec emoționant dedicat bunicilor și străbunicilor, intitulat „Doamna viața când mi-ai dat”. 

Ella este elevă în clasa a XII-a la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Gheorghe” din Botoșani, secția Patrimoniu Cultural. De mică, și-a manifestat talentul muzical, începând să cânte de la doar 3 ani. La vârsta de 9 ani, a absolvit Școala Populară de Arte „George Enescu” din Botoșani, sub îndrumarea doamnei Alina Huțu. Această bază solidă în educația artistică a fost punctul de pornire pentru cariera sa muzicală.

O tânără cu multe talente

Muzica nu este singura pasiune a Ellei. Tânăra pictează portrete, peisaje și icoane pe lemn, desfășurând ateliere de creație cu un grup de copii în cadrul Asociației Impact Trușești, unde este voluntar.

Activitățile sale reflectă dragostea pentru frumos și dorința de a împărtăși această pasiune cu cei din jur. Ella apreciază sinceritatea, modestia și bunul simț, valori pe care le promovează în tot ceea ce face.

„Eu îs fată din Trușești” – O mărturisire muzicală

Vineri, Ella a lansat o melodie ritmată, „Eu îs fată din Trușești”, care descrie, prin cuvinte și imagini, esența felului său de a fi și frumusețea vieții atunci când omul are „inimă bună”.

Ella a colaborat cu oameni dedicați și pasionați, care au contribuit cu suflet la acest proiect muzical. Clipul piesei a reunit rude, prieteni, colegi și membri ai comunității, formând o adevărată „Comunitate a Voii Bune” în Trușești.

„Pentru mine, dragul și bucuria de a cânta și înveseli lumea înseamnă a trăi cu adevărat! Îmi doresc ca veselia să vă cuprindă și pe dumneavoastră atunci când ascultați această melodie și să vă dea aceea minunată stare de bine de care să vă bucurați mereu în viață.”, a precizat Ella Pădureț.

Linie melodică si aranjament orchestral🎻🎼: Mihai Cotos
Versuri📜✏️: Mihai Pascar
Videograf📽🎞: Cosmin Tomoiagă
Locații🏡: Pădurea Drislea, comunaTrușești; Muzeul Etnografic „Elena si Marin Chiponcă” Trușești și Asociația „Impact Trușești” – brutăria „Cuptorul de Basm”

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: