Emoție și recunoștință pentru cea mai importantă ființă de pe pămant, în cadrul spectacolului ”Mama, inima copiilor” – FOTO, VIDEO

3 martie 2024 | Muzica

Căminul Cultural din satul Rosiori, comuna Răchiți, a fost neîncăpător, fiind gazda unui eveniment deosebit dedicat mamelor din întreaga comunitate.

Intitulat ”Mama, inima copiilor”, spectacolul organizat cu migală și dragoste de către doamna Gabriela Pușcașu, alături de Primăria Răchiți, și prezentat de Ionela Prîsniac, a reprezentat o ocazie minunată de a celebra toate mamele.

Ziua dedicată celei mai importante ființe de pe pământ a fost sărbătorită cu câteva zile înainte într-un mod cu totul special la Rosiori. Atmosfera plină de emoție a fost înnobilată de cântecele și dansurile încântătoare ale iubitorilor de folclor care au urcat pe scena Căminului Cultural.

Printre artiștii talentați care au incantat publicul se numără: Ana-Maria Zvinca, Teodor Gireada, Ionela Prîsniac, Ioana Filip, Carmen Cornaci, Marius Strugariu, Georgiana Sanduleac, Iustina Lipovanu, Daria Maria Leanca, Robert Chelariu, Denisa Mantaluta, Oana Bejinariu, Matei Rosu, Anastasia Todicia, Marian Hatman, Andra Costas, Ianys Ghita, Larisa Borsei, Ansamblul Hora Dangeana, Grupul Vocal ”Crenguța de Busuioc” și Gorgiana Edel Scutariu.

Pe scenă au urcat si fiii satului, Ansamblul ”Asa-i Jocu-n Rosiori”, coordonat de Gabriela Pușcașu.

TopBT.ro a fost partener media al acestui eveniment extraordinar, ajuns deja la a II-a ediție, contribuind astfel la promovarea și valorificarea culturii și tradițiilor locale.

În final, ”Mama, inima copiilor” nu a fost doar un spectacol, ci o expresie autentică de recunoștință și iubire față de ființele de neînlocuit care ne-au dăruit viața și ne-au îndrumat pașii cu afecțiune și devotament.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: