Ioana Ignat si sora ei, Magda, au lasant doua piese de dragoste: ”Pariu cu dragostea” si ”Oriunde ai fi” – VIDEO

24 iunie 2024 | Muzica

Botoșănencele Ioana Ignat si sora ei, Magda Ignat, au lansat câte o piesă de dragoste, exact pe gustul admiratorilor lor. Dupa succesul Ioanei, Magda vine tare din urma, ajungand cunoscuta pentru piesa ”Iubirea de sine”. Acum, cele doua surori au lansat doua videoclipuri in acelasi timp.

Când ai făcut ultima oară ceva în numele iubirii? Când ai pariat și ai câștigat o poveste de dragoste care te-a făcut să urci pe cele mai înalte culmi ale sentimentelor? Ioana Ignat și Moonsound te invită să spui din nou „da” fiorilor, fără să te gândești de două ori!

„Pariu cu dragostea e prima piesă în limba română și sunt super încântat să o lansez alături de Ioana Ignat. Mult suflet și energie transpuse de noi în versuri, o să vă placă. Mulțumesc tuturor celor implicați pentru susținere și abia aștept să vă regăsiți în ea!”, spune Moonsound, potrivit protv.ro.

Cea mai cunoscuta piesa a Ioanei Ignat este ”Nu ma uita”, care are 108 milioane de vizualizari pe Youtube.

Te gândești deja la zilele petrecute la plajă și la apusurile văzute la mare, unde doar iubirea se află în gândurile tale? Ți-ai pregătit playlistul pentru vara aceasta? Magda Ignat vine cu o nouă piesă pentru fanii săi, dar și pentru iubitorii melodiilor de dragoste. “Oriunde ai fi”, o să auzi piesa aceasta la toate petrecerile!

Încă din faza de pre-lansare, piesa ,,Oriunde ai fi”, a făcut 1 milion de views pe TikTok.

Magda Ignat deja și-a obișnuit fanii cu piese sensibile și pline de emoție și nu dezamăgește! Mădălin Roșioru s-a ocupat de mix, iar Vlad Măzărel și-a pus amprenta la producție. Videoclipul, regizat de Octavian Kobzzon, te îndeamnă să visezi cu ochii deschiși la o poveste de iubire adolescentină.

Sursă foto: Instagram

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: