Managerul Filarmonicii Botoșani, Mirel Manea, premiat de autoritățile din Dubai: ”Știu că nu am dat încă totul pe scenă” – VIDEO

14 martie 2024 | Muzica

Artistul Mirel Manea, managerul Filarmonicii Botoșani, a fost recent distins de autoritățile din Dubai, după ce a cântat la „Marele Bal al Prinților și Prințeselor Monte Carlo”, alături de Orchestra ARMY Emiratele Arabe Unite.

Într-o declarație pe contul său de Facebook, Mirel Manea a exprimat onoarea pe care o simte în urma acestei distincții sub patronajul Municipalității Dubai din Emiratele Arabe Unite, oferită de Noble Monte Carlo la Burj Al Arab.

„Pentru mine personal, înseamnă un pas înainte, un imbold de a face ceea ce am făcut și până acum cât mai bine. Știu că nu am dat încă totul pe scenă și doresc să îmi arăt potențialul la cel mai înalt nivel prin sunetul trompetei mele. Sunetul este România!”, a spus trompetistul botoșănean.

Mirel Manea este cunoscut pentru participarea sa la cele mai exclusiviste evenimente din lume. El continuă să încânte audiențele la nivel internațional, reprezentând cu mândrie cultura și excelenta muzicală a României.


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: