O cunoscută artistă din Botoșani își surprinde fanii la lansarea primului album: ”Interpretările mele să vă aducă o fărâmă de bucurie și emoție” – FOTO, VIDEO

9 aprilie 2024 | Muzica

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Simona Mazăre, membră a grupului ”Fetele din Botoșani” și solistă a Ansamblului Artistic Profesionist “Constantin Arvinte” din Iași, și-a surprins astăzi fanii, după ce a prezentat primul material discografic.

Nu este un album cu muzica populară, așa cum probabil v-ați fi așteptat, ci un album cu pricesne, iar Simona se pricepe să le interpreteze atat de bine, încât îți mângâie sufletul.

”Cu marea bucurie sufletească a unei vechi dorințe împlinite, vă prezint primul meu material discografic. Deși până în acest moment m-am remarcat ca fiind o interpretă de muzică tradițională și poate firesc era ca primul meu album să fie dedicat acestui gen muzical, iată că dragostea pentru cântările închinate lui Dumnezeu Celui slăvit în Sfânta Treime și Maicii Domnului, m-a determinat să pun în prim plan această realizare mult dorită.”, spune Simona Mazăre.

”Am ales să înregistrez pentru acest material discografic o parte dintre cele mai dragi pricesne învățate și cântate de mine de-a lungul timpului. Printre ele se regăsesc două ale căror linii melodice îmi aparțin (“Fă-ți timp” – pe versurile poeziei “Fă-ți timp” de Traian Dorz și “Hristos a Înviat!” – pe versurile poeziei “Hristos a Înviat!” de Vasile Militaru) și una din repertoriul personal al Mariei Mihali (“Mi-ai dat, Doamne, glasul dulce”), căreia îi îndrept alese mulțumiri pentru acordul de a o înregistra.

Nădăjduiesc ca interpretările mele să vă aducă o fărâmă de bucurie și emoție duhovnicească și să vă fie spre mângâierea și zidirea sufletului! Mulțumesc, Doamne, pentru har, pentru binecuvântări și pentru ajutorul în înmulțirea talantului primit!”, a mai spus Simona Mazăre.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: