Simona Mazare a lansat primul videoclip alături de mama sa. Cantec dedicat fetelor nemăritate: ”Mama mea hodină n-are” – VIDEO

23 februarie 2024 | Muzica

Botoșăneanca Simona Mazare a lansat primul videoclip alaturi de mama sa, pe care l-a lansat pe Youtube chiar ieri.

Artistista face haz de situatia in care se afla, de femeie nemaritata, mai ales ca primeste foarte des intrebarea ”Cand te măriți?”. Ea spune ca este sigura de faptul ca multe fete se vor regasi in acest cantec.

”Pentru început aduc în fața voastră un cântec pe care l-am creat cu câțiva ani în urmă și l-am definitivat anul trecut. Am ales tema fetei de măritat cicălită de mamă și de cei din jur, care, transpusă în versuri într-o formă mai mult sau mai puțin satirică, prezintă o situație reală și tot mai des întalnită în societatea actuală. Sunt convinsă că multe fete se vor regăsi în povestea acestui cântec, astfel încât dedicația o direcționez către ele! Îi mulțumesc mamei (care pentru prima dată a îmbrăcat costumul tradițional și a jucat un rol/ filmat) pentru participarea în videoclip și Mihaelei Chiron care și-a asumat rolul de vecina cârcotașă!”, a precizat Simona Mazare.

Simona Mazare, alaturi de Iustina Irimia, se afla in aceste momente într-un turneu in Statele Unite ale Americii

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: