Spectacol caritabil organizat de o tănără din Botoșani, pentru a ajuta familia din Vorniceni care a ramas fără casă. Mulți artiști au răspuns POZITIV acestei inițiative, printre care Laura Olteanu, Marius Zgâianu sau Ancuța Corlățan – GALERIE FOTO, VIDEO

9 februarie 2024 | Muzica, Reportaje

O casă din localitatea Vorniceni a fost distrusă în urma unui incendiu care s-a produs pe data de 8 ianuarie 2024. Proprietarii nu erau acasa, iar vecinii au fost cei care au anuntat pompierii. A fost prea tarziu, pentru ca locuinta a ars in totalitate. 

Botoșăneanca Ionela Prîsniac, interpreta de muzică populară și absolventă a Universitătații de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, a organizat joi seară un spectacol caritabil, intitulat ”DAR DIN DAR SE FACE RAI”, pentru a ajuta familia Andriesei, din Vorniceni, în incercarea lor de a construi o noua căsuță.

Spectacolul, prezentat de talentata Elisabeta Șeremet, a avut loc la Cinema Unirea din Botoșani, iar biletul de intrare a fost de 20 de lei. Banii din bilete si din donatii au ajuns la familia ramasă fără căsuță.  Mai mulți tineri artiști din Botoșani, Suceava, chiar și Neamt, dar si interpreti cunoscuti la nivel național, cum ar fi Laura Olteanu, Marius Zgâianu sau Ancuța Corlățan, au răspuns afirmativ solicitării venite din partea Ionelei Prîsniac.

”Ma bucur ca sunt aici alaturi de dumneavoastra si va multumim ca si dumneavoastra ati raspuns prezent acestei invitatii a Ionelei  la acest spectacol caritabil DAR DIN DAR SE FACE RAI. Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc membrii familiei Andriesei, pentru ca stiu ca au fost greu incercati si vreau sa va spun asa: Să aveti incredere in Dumnezeu, sa aveti sanatate, pentru ca toate se vor face. Important este ca sunteti dumneavoastra in putere, iar restul se fac pe parcurs. Doamne ajuta!”, a spus interpreta de muzica populara Ancuța Corlățan.

Un moment special a avut loc atunci cand artistista Laura Olteanu a cantat alaturi de fiica sa, Andra. După ce a cantat melodia care a facut-o cunoscuta in toata tara, ”Acasa-i Romania!”, Laura Olteanu a interpretat refrenul A CAPELLA, in aplauzele celor prezenti la spectacol.

Didi Ionut Cojocariu, Liliana Ursachi, Teodor Gireada, Mihai Asavoaie, Laurentiu Marian, Anda Harjoi, Rodica Macuc, Stefan Bohorodit, Denisia Sanduleac, Diana Anastasia Seserman, Ana-Maria Zvîncă și Stefania Puiu au urcat pe scena in fata publicului botoșănean.

Ropote de apluaze a primit micuța Daria Leancă, in varsta de 7 anisori. Nascuta in comuna Dimacheni, judetul Botoșani, Daria se pregateste la Scoala Populara de Arte ”George Enescu” din Botosani, fiind coordonata de prof. Lorena Andrisan Dupu, una dintre membrele grupului ”Fetele din Botoșani”. Daria Leancă a urcat pe scena fara emotii, sigura pe ea si a cantat LIVE piesele pregatite.

La spectacolul de aseara a participat si domnul Ioan Adriesei, stalpul familiei ramase fara casa. Ultima interpretare a fost cea a organizatoarei acestui spectacol, Ionela Prîsniac, care a cantat si ea cateva melodii de suflet, dar si de voie buna, in aplauzele spectatorilor botosaneni.

”Va multumesc din tot sufletul ca ati venit si că ati ramas pana la final. Conteaza foarte mult pentru noi, cei care am urcat pe scena sa va incantam si conteaza mult ca  sunteti alaturi de noi. Pentru dumneavoastra si pentru familia Andriesei am pregatit totul in aceasta seara. ”, a precizat Ionela Prîsniac.

VIDEO:

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: