Un tânăr artist de la Liceul de Artă din Botoșani a obținut LOCUL 1 la Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo – FOTO, VIDEO

27 aprilie 2024 | Muzica

Tânărul artist botoșănean Andrei Pițu, elev la Liceul de Arta ”Stefan Luchian”, este un considerat un adevarat fenomen în rândul chitariștilor din România, iar rezultatele demonstrează acest lucru. 

Vineri seara, la Sarajevo, in Bosnia si Hertegovina, Andrei Pițu a obtinut Premiul I la Festivalul International de Chitară. Acesta a obtinut un punctaj de 98,2, departe de concurentul de pe locul doi, care a obtinut 86 de puncte.

Acest premiu vine la doar o saptamana dupa ce Andrei obtinuse tot Locul I la Olimpiadia de Muzica.

”În ciuda aparențelor, nu ne propunem să fim cei mai buni, pentru că am trăi mereu cu spaima că cineva va fi mai bun ca noi. Goana după lauri nu aduce decât frustrare. Așadar, ne luăm la întrecere cu noi înșine, să fim azi mai buni ca ieri și mâine mai buni ca azi. Ne dorim, ca Spinoza, să fim măcar cea mai bună versiune a noastră. Dar… este atât de satisfăcător când truda de mii de ore este răsplătită. (…) Felicitări, Andrei, pentru munca depusă și drum bun pe mai departe! Cât mai departe…” a scris pe Facebook prof. Stefan Trifan.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: