FABULOS! Adelina Ungureanu, ovaționată de fani, după ce a fost MVP-ul partidei caștigate de Pinerolo în setul 4 (32-30) – FOTO, VIDEO

21 ianuarie 2024 | Alte sporturi

Echipa din prima liga de volei din Italia, Unionvolley Pinerolo, acolo unde evolueaza si botosaneanca Adelina Budai-Ungureanu, a obtinut prima victorie din 2024, dupa un meci cu adevărat nebun, care a durat 126 de minute, cam cat un meci de fotbal cu tot cu prelungiri, impotriva celor de la SAVIO VALLEFOGLIA, scor 3-1.

Declarată ”Sportiva anului 2023 în România”, voleibalista Adelina Ungureanu a făcut un meci senzational, fiind declarată MVP-ul partidei, dupa 24 de puncte aduse echipei, reușind si 3 ași. Cei 1.100 de suporteri ai echipei gazda au facut o atmosfera incredibila, strigandu-i numele botosanencei noastre: ”ADELINA, ADELINA, ADELINA”.

PINEROLO a castigat primul set cu 27-25, dar oricare dintre cele doua formatii se puteau impune, pentru ca scorul a fost 14-10, 22-23, 24-24, 25-25 si in final 27-25.

Setul doi a fost la fel ca primul. SAVIO VALLEFOGLIA a condus cu 3-1, dar PINEROLO a revenit si a avut 8-5. 12-11, dar si 18-16, insa spre finalul setului echipa adversa a revenit si a castigat cu 25-21.

Setul trei a fost echilibrat pana la 13-13, atunci cand Adelina Ungureanu si colegele ei au fortat, s-au incurajat si s-au impus in final cu 25-19.

CEL MAI NEBUN SET a fost al IV-lea, in care s-au marcat 62 de puncte. Ambele echipe au mers cap la cap pana la 24-24 atunci cand oricare putea castiga. Pinerolo voia victoria, adversarele voiau egalarea.

SAVIO VALLEFOGLIA a fost aproape de egalare de patru ori, la 26-25, 27-26, 28-27, 29-28, insa Adelina Ungureanu a fost in mare forma, iar Pinerolo a egalat la 29-29, a ajuns la 30-29, dupa care a fost 30-30, iar intr-un final a reusit sa castige setul cu 32-30, intr-un moment in care Adelina a servit pentru o victorie atat de asteptata.

Vezi video cu ultima serva a Adelinei si momentul in care primeste premiul pentru ”Jucatoarea partidei”:

Jucatoarea noastra a fost in mare forma in meciul de aseara, iar la final a declarat ca este foarte important sa se continue cu aceasta mentalitate.

”Am vrut sa castigam, fara nicio indoiala. In timpul meciului s-au intamplat cateva situatii care ne-au pus la incercare. Am avut foarte mult recuperat in multe in situatii. Au fost suiuri si coborasuri, dar ma bucur ca pana la urma in setul al IV-lea am fortat mai mult, nu am cedat niciodată și sunt foarte mândra de reacția echipei. Cred că este foarte important să mergem înainte cu această mentalitate, ca și atunci cand vom si in dificultate, daca ne daruim din inima, vom reveni. Sper să mergem înainte cu această mentalitate.

Sunt foarte entuziasmata si foarte fericita pentru victorie si o sa-mi ia ceva timp pana se dispare adrenalina asta. Stiam ca va fi un meci foarte greu, dar stiam in acelasi timp ca jucam acasa si sunt multumita de cele trei puncte pentru ca aveam mare nevoie in acest moment. Am dat totul pentru a juca bine si a iesit un lucru frumos, asa ca sunt foarte fericita”, a declarat Adelina Ungureanu la conferinta de presa de la finalul partidei.

Imediat dupa fluierul de final al jocului, Adelina a fost asaltata de fani pentru a face fotografii, iar contul de instagram al sportivei este plin cu imagini alaturi de suporteri.

„Suntem o echipă puternică. Serviciul Adelinei a fost important până la urmă și asta ajută echipa când un jucător poate înscrie puncte. Este o victorie importantă suntem foarte fericite”, a spus si colega Adelina, Maja Storck.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: