VERDICT DUR al medicilor italieni, în cazul accidentării Adelinei Ungureanu. Sportiva din Botoșani va fi supusă unei interventii chirurgicale – FOTO

30 ianuarie 2024 | Alte sporturi

Voleibalista Adelina Ungureanu s-a accidentat grav in meciul de duminica, dintre UYBA Busto Arsizio si Unionvolley Pinerolo, scor 2-3. 

In setul trei, la scor de 2-0 pentru gazde, Adelina s-a inaltat, iar atunci cand a aterizat a acuzat dureri groaznice la piciorul stang.

In urma unui RMN efectuat luni, medicii italieni i-au dat cel mai dur verdict: ruptura de ligament colateral, urmand sa fie supusa unei interventii chirurgicale.

Ruptura de ligemente au avut si patru jucatori de la FC Botosani: Charles Petro, Rijad Sadiku, Sebastian Mailat si Sekou Camara, ultimii doi fiind inca in afara terenul de joc.

Cu toate ca accidentarea este una grava si va lipsi de pe teren o perioada lunga de timp, Adelina Ungureanu este optimista ca totul se va incheia cu bine. Botosaneanca a postat o fotografie pe Instagram alaturi de cainele sau Kubush, fiind cu zambetul pe buze.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: