Botoșăneanca Anastasia Lionte a fost convocata la Nationala U17 a României

1 februarie 2024 | Juniori

Echipa Națională de fotbal feminin U17 a României va participa, în perioada 17-25 februarie 2024, la un stagiu de pregătire centralizată organizat la Buftea.

Cu această ocazie, reprezentativa noastră va disputa două meciuri amicale în vederea efectuării ultimelor pregătiri înainte de Miniturneul turului 2 al Campionatului European feminin sub 17 ani UEFA 2024, care va fi găzduit de Insulele Feroe.

Printre jucătoarele convocate se afla si botosaneanca Anastasia Lionte, mijlocas central al echipei feminine de la FC Botosani, formatie ce evolueaza in Liga a III-a, formație pregatita de Alexandru Cazaciuc si Adrian Duță.

Naționala feminină U17 a jucat în toamna anului 2023 în Liga A, unde a întâlnit Austria, Germania și Ucraina, însă la finalul meciurilor din prima rundă a retrogradat din nou în Liga B. În runda a doua, tricolorele vor întâlni Insulele Feroe, Letonia și Georgia.

Partidele se vor juca în perioada 14-24 martie 2024, iar gazda mini-turneului de calificare va fi Insulele Feroe. România U17 va juca pentru revenirea în Liga A în prima rundă de calificare pentru viitoarea ediție a Campionatului European.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: