Real Hudești a câștigat Memorialul ”Ion Bordeanu”, la categoria 2011. Un fost participant al acestui turneu joacă acum la FC Botoșani – FOTO, VIDEO

21 februarie 2024 | Juniori

Memorialul ”Ion Bordeanu” s-a incheiat, miercuri dupa-amiaza, odata cu finala la categoria de varsta 2011, iar copiii de la Real Hudesti sunt campionii celei de-a VIII-a editii. 

Turneul, organizat de fratii Alin si Valeriu Bordeanu in memoria tatalui, a inceput dimineata cu partidele din grupe, la start fiind urmatoarele echipe: ASC Sportul Flamanzi, AFC Roma, Unirea Curtesti, Real Hudesti, Unirea Saveni, Viitorul Broscauti.

in finala mica au ajuns Unirea Saveni  si ACS Sportul Flamanzi, scorul fiind 3-0.

In FINALA MARE s-au calificat Unirea Curtesti si Real Hudesti. Dupa prima repriza, cele doua echipe se aflau la egalitate, 1-1, iar la finalul meciului scorul era 2-2. La loviturile de departajare, cei de la Real Hudesti s-au impus cu 3-1, astfel ca au pus mana pe trofeul cel mare.

La festivitatea de premiere, pe langa presedintele AJF Botosani, Bogdan Zanfirescu, antrenorul cu portarii de la FC Botosani, Alin Bordeanu, si presedintele FC Botosani, Adi Ignat, alaturi de copii au fost si jucatorii David Gabriel si Alin Ciobanu, tot de la FC Botosani.

Cu patru goluri marcate pentru FC Botosani, David Grabiel a participat si el la acest turneu in urma cu 8 ani, alaturi de Unirea Saveni. Acesta a fost dat exemplu de presedintele AJF Botosani in mesajul sau catre participatii la Memorialul Ion Bordeanu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: