Șase goluri s-au marcat și la meciul din Liga Elitelor U15, dintre FC Botoșani și Steaua București. Botoșănenii au condus la pauză – GALERIE FOTO

31 martie 2024 | Juniori

După partida de la Under 16, din Play-Off-ul Ligii Elitelor, dintre FC Botosani si Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 3-3, la Bucecea s-a jucat partida din Liga Elitelor U15, dintre juniorii clubului botoșănean si cei ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti. 

Înaintea acestui meci, Steaua ocupa locul secund cu 41 de puncte, in timp ce FC Botoșani se afla pe locul cinci, cu 30 de puncte.

FC Botoșani a inceput bine partida cu stelistii, reusind sa marcheze in primele minute ale meciului, iar acesta avea sa fie si scorul fina. La acel rezultat, botosanenii erau pe locul 4, peste Bacau.

Stelistii au iesit de la cabine doar cu gandul la victorie, iar trupa lui Mirel Dulgheru a rezistat pana in minutul 60, atunci cand a fost egalata.

Avea sa fie prima reusita dintr-o serie de cinci goluri. Oaspetii s-au descatusat pe finalul partidei si au obtinut victoria, reusind sa urce pe prima pozitie, dupa ce echipa din Miercurea Ciuc a pierdut cu Poli Iasi.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: