Argentinianul Juan Kaprof, aplaudat de botoșăneni la debutul în România. Talismanul norocos din vestiar: ”Ei ma însoțesc mereu” – FOTO

22 ianuarie 2024 | Liga 1

Cinci jucatori au debutat oficial pentru FC Botosani, in victoria impotriva celor de la CFR Cluj, scor 1-0. George Miron, Ioan Filip, Juan Kaprof, Aldair Ferreira, dar si Zoran Mitrov.

Daca Miron si Filip au oferit siguranta in aparare, alaturi de Dican si Sadiku, la mijloc golgheterul Eduard Florescu si argentinianul Juan Kaprof i-au incantat pe fani.

Kaprof este genul de jucator care tine capul sus, nu se grabeste si gaseste mereu cele mai bune solutii. Faza din minutul 51, atunci cand a avut un schimb de pase cu Lorand Fulop si cand toata lumea se astepta sa suteze la poarta, Kaprof a intors mingea spre Lori, care a sutat in portar.

Juan Kaprof a acordat un scurt interviu pentru TOPBT.ro in care a vorbit despre meci, dar si despre talismanul din vestiar, care ii poarta noroc. Kaprof a fost inlocuit in minutul 83, fiind aplaudat de suporterii prezenti la stadion.

”A fost un meci foarte intens. Adevărul este că m-am simțit foarte bine pe teren, echipa a fost foarte atentă în toate pozițiile și asta a fost foarte important pentru că toate liniile au fost bune. Trebuie să credem în noi pentru că suntem un grup grozav și jucând astfel vom realiza multe lucruri! Astăzi am câștigat prima finală, mai sunt încă 8 și apoi vom vedea unde terminăm. Trebuie să continuăm așa, uniți. Suntem un grup grozav, toată lumea vrea să ajute echipa, cei care au intrat au fost foarte buni și asta este foarte important. Le multumesc oamenilor care m-au aplaudat. Pot da mai mult, dar asta trebuie sa arat pe teren.”, a declarat Juan Kaprof pentru TopBt.ro.

Argentinianul a publicat la story pe Whatsapp o fotografie din vestiar, chiar inaintea meciului, iar acolo se vad doua fotografii care ii poarta noroc fotbalistului. In imagini apare bunica acestuia, dar si fratele sau, care nu mai sunt printre noi.

”Bunica mea și fratele meu Jonathan mă însoțesc mereu din rai! Soția mea, familia mea, reprezentantul meu și familia soției mele au urmărit meciul din Argentina și m-au susținut.”, a precizat Kaprof, care a adaugat ca la inceputul lunii februaria, sotia sa va veni si la ea Botoșani.

Intrebat cum de a acceptat sa vina in Romania, la o echipa de pe ultima pozitie, Juan Kaprof a spus ca ”mi-a plăcut provocarea de a putea lupta pentru a rămâne in prima liga! M-a sunat antrenorul și mi-a plăcut ideea pe care a avut-o pentru ca echipa să joace! Când am întâlnit echipa mi-am dat seama că avem o echipă buna cu care putem să luptăm!”

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: