Aroganța lui Leo Grozavu? Antrenorul celor de la Poli Iași: ”Noi avem mai multe puncte decat ei și atunci nu vorbim despre o contracandidata. Noi avem alte gânduri”

1 februarie 2024 | Liga 1

Leo Grozavu, fost antrenor al FC Botosani și actualul tehnician al celor de la Poli Iasi, nu considera ca partida de maine este una speciala si nici nu-i consideră pe ”ros-alb-albastri” ca fiind contracandidati in lupta pentru mentinerea in prima ligă. 

Acesta a precizat la conferinta de presă ca Poli Iasi are mai multe puncte si contracandidatele sunt altele, nu FC Botosani.

”O partida de campionat, ca toate celelalte. Nu vad de ce ar fi mai importanta. Este un meci de campionat in care vor fi 3 puncte puse in joc. Orice meci este important, dar hotararea finala va fi dupa Play-Out. In moment de fata se joaca pe jumatate din puncte. Sigur, orice punct este important, dar cred ca totul se va decide in Play-Out.

Repet, este un meci ca oricare altul. Nu se dau mai multe puncte la meciul de la Botosani. Nu este o contracandidata. Poate din punctul dumneavoastra de vedere este. Noi avem alte ganduri, nu sa intalnim contracandidate. Noi avem mai multe puncte decat ei si atunci nu vorbim despre contracandidata. Contracandidatele noastre sunt cele de langa noi. Nu este mai important meciul acesta decat altul. Nu vreau sa contrazic pe nimeni.”, a declarat Leo Grozavu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: