Așteptările lui Sebastian Mailat de la noul sezon al Superligii: ”Asta e tot ce contează”

4 iulie 2024 | Liga 1

După ce a fost cel mai bun marcator român al Superligii în sezonul 2022/2023, fotbalistul de la FC Botoșani, Sebastian Mailat, a ratat aproape tot sezonul trecut din cauza unei accidentări ce l-a ținut departe 10 luni.

A revenit în Play-Out, iar în 7 meciuri a marcat trei goluri, iar în dubla cu CS Mioveni a marcat golul victoriei din partida retur.

Aflat în cantonamentul din Austria, acolo unde fix în urmă cu un an de zile suferea acea ruptură de ligamente, Sebastian Mailat vrea de la noul sezon doar să fie sănătos.

„A fost o perioadă încărcată, dar bună, pentru că am reușit să ne capacitam la fiecare antrenament. Este o vorbă: plângem acum și râdem la meciuri. Nu am așteptări mari de la noul sezon. Vreau doar să fiu sănătos. Asta este tot ce contează pentru mine în momentul de față.”, a declarat fotbalistul celor de la FC Botoșani.

Acesta a transmis un mesaj și suporterilor: „Îmi doresc să fie alături de noi așa cum au fost la ultimele meciuri, chiar dacă ne-au și criticat în unele momente, dar toată critica a fost oarecum pozitivă pentru noi, pentru că ne-au dat o stare de bine și am vrut să-i mulțumim și pe ei.”

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: