Avantaj de la FRF pentru FC Botoșani! Dinamo și UTA Arad au primit sancțiuni FĂRĂ PRECEDENT

27 martie 2024 | Liga 1

Dinamo și UTA Arad au primit pedeapsa maximă din partea Comisiei de Disciplină după bătaia de la meciul direct.

Cele două echipe vor juca următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori și au primit câte 100.000 de lei amendă, o veste excelenta pentru FC Botosani, care incearca sa iasa din zona din subsolul clasamentului.

Comisia de Disciplină a anunțat decizia oficială. Acest lucru înseamnă faptul că cele două echipe nu vor mai avea spectatori până la finalul sezonului! Ambele mai au de disputat câte 4 meciuri pe teren propriu până la finalul play-out-ului.

„Câinii” au primit o veste teribilă în lupta pentru evitarea retrogradării. Dinamo mai avea de disputat exact 4 meciuri pe teren propriu, cu Petrolul, Iași, Voluntari și UTA. De cealaltă parte, trupa lui Mircea Rednic va juca cu porțile închise în fața celor de la Botoșani, Hermannstadt, Oțelul Galați și FCU Craiova.

Pe 8 martie, în ultima etapă a sezonului regulat, Dinamo a învins-o pe UTA Arad, scor 1-0, pe „Arcul de Triumf”, dar scene reprobabile au avut loc înainte de startul partidei.

Ultrașii veniți de la Arad au primit sprijin din partea „fraților” de la CSA Steaua. Organizarea a lăsat de dorit și mai multe incidente au prefațat duelul de pe arena Arcul de Triumf.

Prima bătaie s-a petrecut cu o oră înaintea meciului, când galeria formată din arădeni și steliști a ajuns la stadion. Jandarmii au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene.

Lucrurile au degenerat în stadion. Cu 10-15 minute înainte de startul meciului, dinspre Peluza Sud Dinamo s-a abătut o ploaie de torțe spre sectorul oaspeților. În haosul creat, zeci de ultrași dinamoviști au sărit pe gazon, pentru a-i ataca pe rivalii de la Steaua și UTA.

Ultrașii „militari” au răspuns în aceeași manieră. Au sărit gardul de protecție, au ajuns pe gazon și au început să își împartă pumni și picioare cu marii rivali.

Jandarmii au intervenit târziu și au apelat din nou la gaze lacrimogene, numeroși spectatorii fiind afectați de efectul lor. Startul meciului a fost întârziat cu 8 minute. De altfel, toate meciurile din acea zi au fost întârziate pentru că au fost programate la aceiasi ora.

sursa: gsp.ro

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: