Bogdan Andone face apel la publicul botoșănean: ”Este foarte mare nevoie de sprijinul lor si de aportul lor” – VIDEO

29 martie 2024 | Liga 1

FC Botoșani primește vizita celor de la Poli Iași, mâine de la ora 15:45, în cadrul etapei a doua din Play-Out.

Antrenorul echipei botoșănene, Bogdan Andone, face apel la suporterii botoșăneni pentru a veni într-un număr cât mai mare la stadion. Doar așa echipa poate obține cele trei puncte puse în joc.

”Un nou meci important, în care trebuie să facem tot ce ține de noi, să conștientizăm importanța jocului și să câștigăm meciul. Este foarte important acest lucru și tocmai de aceea fac un apel la suporteri să vină alături de echipă, într-un moment dificil, într-un moment important. Este foarte mare nevoie de sprijinul lor și de aportul lor, pentru că la fiecare meci acasă le simțim prezența. Ținând cont și că este un derby zonal avem nevoie de susținerea lor și îi așteptăm într-un număr cât mai mare. Sper ca până la ora jocului să nu apară incidente și să avem tot lotul valid. Jucătorii s-au antrenat bine și am mari speranțe că la ora jocului vom fi pregătiți 100% pentru un joc important. În acest sezon nu am pierdut contra celor de la Iași și este clar că se poate. Avem mare nevoie de cele trei puncte. Este o partidă extrem de importantă.”, a declarat Bogdan Andone.

Căpitanul celor de la FC Botoșani, Andrei Miron, crede că echipa poate câștiga dacă are atitudinea necesară.

”Jucăm cu o contracandidată la evitarea retrogradării. Jucăm acasă și cred eu că punctele din acest meci sunt extrem de importante și o să ne luptăm pentru ele. Eu spun că în meciurile de acasă am arătat bine, poate cu excepția primei reprize cu SPESI. Trebuie să avem atitudine și să simtă adversarul că noi jucăm acasă.”, a precizat Andrei Miron.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: