Bogdan Andone, înaintea meciului de la Sibiu: ”Suntem la multe puncte de zona sigura, asa ca trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

25 ianuarie 2024 | Liga 1

FC Botosani joaca duminica, de la ora 14:00, pe terenul celor de la FC Hermannstadt, in cadrul etapei cu numarul 23 din Superliga Romaniei. 

Dupa euforia victoriei cu CFR Cluj, antrenorul Bogdan Andone le-a cerut jucatorilor sa ramana cu picioarele pe pamant, pentru ca echipa e departe de zona sigura, ocupand tot ultimul loc in clasament.

”Avem din nou un meci foarte important pentru noi, pentru echipa, pe care trebuie sa-l pregatim foarte bine. Intalnim o echipa omogena, care in ultimii doi ani si jumatate au avut stabilitate. Acelasi antrenor, acelasi lot de jucatori. O echipa puternica pe teren propriu, dar si noi ne-am pregatit bine.

Trebuie sa avem o atitudine buna, sa fim pregatiti sa facem sacrificii, sa muncim pe durata intregului joc, daca vrem sa castigam punct sau puncte. Am mai spus ca fiecare punct este importanta si fiecare joc trebuie tratat cu maxima seriozitate. Sper ca noi sa fim pregatiti mental pentru joc, sa-i anihilam.

Moralul este bun, dar suntem departe de obiectiv si anume salvarea de retrogradare. Suntem la multe puncte de zona sigura, asa ca trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa fim la fel de seriosi.”, a declarat Bogdan Andone.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: