Bogdan Andone, înaintea meciului dintre U.Cluj și FC Botoșani: „Cred cu tărie în șansele echipei noastre de a rămâne în Liga 1”

13 martie 2024 | Liga 1

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, a făcut declarații pline de încredere înaintea debutului echipei sale în Play-Out-ul Superligii României.

Cu echipa aflată pe ultimul loc și în pericol de retrogradare, Andone a subliniat determinarea și încrederea sa în capacitatea echipei de a-și asigura supraviețuirea în Liga 1.

„La club nu se discută despre așa ceva”, a declarat Andone, referindu-se la speculațiile despre retrogradare. „Cred în continuare cu tărie că echipa asta se poate salva. Baietii se antrenează foarte bine și am avut meciuri bune în acest an.”

Andone a evidențiat și performanțele echipei în meciurile anterioare, subliniind că au demonstrat că sunt o echipă competitivă în Liga 1. „Poate cu excepția unui meci sau a unei reprize dintr-un meci și a alteia din alt meci, cred că restul jocurilor am arătat ca o echipă care-și dorește să rămână în Liga 1. Ne vom bate pentru fiecare punct.”

FC Botoșani se pregătește să facă tot posibilul pentru a rămâne în prima ligă a fotbalului românesc, iar primul pas va fi pe terenul celor de la Universitatea Cluj.

”Conteaza foarte mult jocul de vineri de la Cluj, pentru moralul echipei, pentru punctele puse in joc, pentru ca mai apoi urmeaza doua saptamani de pauza, in care vom avea timp sa ne punem la punct cu ultimele opt jocuri, care vor fi decisive, asa ca este un joc extrem de important, pe care trebuie sa-l abordam foarte bine, cu multa atentie si sa reusim sa castigam jocul. Ei vin dupa ratarea Play-Off-ului, noi dupa un joc bun cu Farul si vom vedea cum va decurge jocul. Trebuie sa punem mai multa presiune si sa avem mai multe situatii de gol”, a mai spus antrenorul botoșănenilor.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: