Bogdan Andone nu împărtășește euforia patronului: „Mai am nevoie de jucători” + Benzar s-a accidentat si poate rata meciul cu Sibiu

22 ianuarie 2024 | Liga 1

Bogdan Andone a debutat cu dreptul pe banca lui FC Botoșani, 1-0 cu CFR Cluj, însă nu este atât de entuziasmat ca patronul Valeriu Iftime, căruia îi cere întăriri.

FC Botoșani a oferit surpriza etapei, 1-0 cu CFR Cluj, însă noul antrenor, Bogdan Andone a avut un discurs moderat în fața camerelor de luat vederi.

Mai mult, fostul tehnician al FCSB-ului i-a cerut întăriri patronului Valeriu Iftime. „S-a văzut că au venit jucători cu experienţă, fotbaliștii tineri au alt randament lângă ei. Dar mai avem nevoie de jucători”, a comentat Andone.

El a dezvăluit că Romario Benzar, cel care i-a dat pasa la gol lui Eduard Florescu, s-a accidentat:

„Din păcate, Benzar are o problemă musculară. Ceea ce nu e ok în perspectiva meciului de la Sibiu, cu Hermannstadt, în runda următoare.Trebuie să rămânem concentraţi, de marţi trebuie să ne readunăm şi să pregătim foarte bine meciul de la Sibiu. Am făcut doar un pas înainte cu CFR, am pregătit jocul la victorie, să punem presiune pe adversar. Îi felicit pe băieţi pentru atitudine, pentru modul în care au muncit.  Da toate meciurile sunt dificile.

Cei de la Sibiu au o echipă omogenă, doar sunt de doi ani şi jumătate cu acelaşi antrenor. Noi însă trebuie să ne gândim doar la noi şi să încercăm să luăm toate cele trei puncte”, a prefațat Bogdan Andone întâlnirea programată duminică, 28 ianuarie, de la ora 13:00.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: