Căpitanul FC Botoșani, Victor Dican, in atenția mai multor echipe din țară și din străinatate. GALERIE FOTO de la ultimul antrenament al botoșănenilor

8 ianuarie 2024 | Liga 1

Victor Dican, 23 de ani, este monitorizat și dorit de mai multe echipe din Liga 1 care au aspirații la top 6, Farul, U Cluj, Petrolul și Hermannstadt, plus o grupare din Ungaria și o alta din Polonia.

În ultimii ani, FC Botoșani și-a creat un renume de club care aduce sau crește jucători în nordul Moldovei, apoi îi vinde pe bani frumoși granzilor din Liga 1. Sau în străinătate. Chiar dacă este ultima în clasamentul campionatului, FC Botoșani nu și-a pierdut renumele de echipă ce produce calitate, scris Gazeta Sporturilor.

Căpitanul echipei, Victor Dican, 23 de ani, este din nou în centrul atenției, în mercato, fiind pe „radarul” unor formații din Liga 1, mult mai bine clasate decât FC Botoșani, dar și în străinătate.

Concret, sunt patru cluburi din zona de play-off a Ligii 1 care sunt interesate de mijlocașul central care poate evolua și ca stoper. În plus, un club din Ungaria și unul din Polonia monitorizează posibilitatea de a-l achiziționa pe Dican.

Valeriu Iftime încă mai crede în salvarea de la retrogradare, nu ar agrea despărțirea acum de Dican, decât pentru o sumă de nerefuzat. Ceea ce nu a fost cazul până acum, cu toate că echipele interesate insistă cu diverse propuneri.

„Deocamdată, niciuna dintre echipe nu a făcut o ofertă scrisă, așteptând să vadă ce se mai întâmplă la Botoșani”, au mai transmis sursele GSP.

FC Botosani a publicat pe Facebook primele imagini din cantonamentul de la Bucuresti, acolo unde deocamdata nu a nins ca acasa.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: