Ce note au primit jucătorii de la FC Botoșani, după înfrangerea de la Cluj? Filip e singurul care a trecut de nota 7

16 martie 2024 | Liga 1

FC Botoșani a suferit o nouă înfrângere în Superliga României, scor 3-0 cu Universitatea Cluj, meci controlat oarecum de echipa noastră, însă cu foarte puține ocazii și acestea venite pe final.

Chiar dacă FC Botoșani s-a întărit serios în această iarnă, pare că Bogdan Andone nu reușește să trimită în teren cea mai bună echipă și pare să facă aceleași greșeli pe care le-a făcut și Marius Croitoru, folosind jucătorii pe alte posturi decât cele de bază, iar aceștia nu dau randamentul necesar.

În 10 partide la FC Botoșani, Bogdan Andone a obținut sub 1 punct pe meci, mai exact 0,90 puncte pe meci.

Revenind la meciul de la Cluj, jucătorul care a primit cea mai mare notă este Ioan Filip (7,7). În rest, toți elevii lui Bogdan Andone au note sub 7, în timp ce omul meciului a fost Roguljic, cu nota 8,9, urmat de Masoero cu 8,1 și Dan Nistor cu 8.

Cele mai mici note le-au obținut fundașii Daniel Celea (6,2) și Andrei Miron (6,3), dar și portarul Răzvan Ducan (6,2).

După meciurile echipelor naționale, FC Botoșani va juca acasă cu Poli Iași, meci capital atât pentru moral, cât și pentru încercarea de a ne salva. FC Botoșani ar trebui să câștige toate meciurile de pe teren propriu și să „smulgă” ceva din deplasare, altfel va retrograda.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: