CE NU S-A VĂZUT LA TV! Cum au trăit cei de pe banca FC Botoșani finalul meciului cu Poli Iași – GALERIE FOTO

1 aprilie 2024 | Liga 1

FC Botoșani a reusit sa invinga cu scorul de 2-1 pe Poli Iași si a oprit seria de sapte meciuri fara victorie. 

Presiunea a fost foarte mare, mai ales ca botosanenii nu mai castigasera tot de la meciul cu Poli Iasi. Ramasă pe ultimul loc si cu ”sabia” retrogradarii deasupra capului, FC Botosani va juca fiecare meci exact ca o finala de turneu final.

Faptul ca meciul cu Poli Iasi s-a trăit la cote maxime se poate vedea din galeria foto de mai jos. Fiecare ratare a ieșenilor, ori interventie a portarului Razvan Ducan, facea ca jucatorii si staff-ul de pe banca se rezerve sa reactioneze.

La un moment dat, antrenorul secund Andrei Patache le dadea indicatii jucatorilor aflati in teren, iar in spatele lui Alin Seroni, Radoslav Dimitrov si Lorand Fulop dadeau si ei indicatii.

In momentul in care centralul a fluierat finalul partidei, antrenorul Bogdan Andone s-a pus in genunchi si a inceput sa planga, in timp ce jucatorii de pe banca alergau pe teren pentru a se bucura alaturi de colegi.

Trebuie să lăudam si decizia conducerii clubului FC Botosani, care a lasat biletul la doar 10 lei si speram ca asa va fi pana la finalul sezonului, pentru ca aportul publicului s-a vazut.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: