CFR Cluj a rămas fără antrenor! Adrian Mutu: „Mi-am dat demisia”

3 aprilie 2024 | Liga 1

Adrian Mutu a declarat că și-a dat demisia de la CFR Cluj. Deși a fost sfătuit să nu ia decizii la cald, „Briliantul” nu a mai rezistat și, după o noapte de gândire, și-a prezentat demisia, după eliminarea CFR-ul din Cupa Romaniei, scor 4-0 cu echipa de Liga 2, Corvinul Hunedoara.

Acum, urmează ca patronul clubului, Nelu Varga, să îi accepte demisia.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva”, a declarat Mutu, potrivit Fanatik.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: