Clujenilor le-a fost dor de FC Botoșani! Au obținut a cincea victorie consecutivă împotriva botoșănenilor – VIDEO

15 martie 2024 | Liga 1

„Clujeni, v-a fost dor de noi?”. Acesta este mesajul publicat pe pagina de Facebook a clubului FC Botoșani, joi dimineața, după trei înfrângeri consecutive. Se pare că le-a fost dor clujenilor de botoșăneni pentru că astăzi au obținut a patra victorie din acest sezon și a cincea consecutivă în fața ”roș-alb-albaștrilor”.

Universitatea Cluj a învins cu scorul de 3-0 pe FC Botoșani, într-un meci în care clujenii au deschis scorul dintr-un penalty foarte ușor acordat de centralul Andrei Moroiță, după un duel între Dican și Maseoro. FC Botoșani a avut posesia, însă în prima repriză ”roș-alb-albaștrii” nu au avut nici un șut pe spațiul porții.

În a doua parte, FC Botoșani a încercat să egaleze, a atacat, însă fără a pune probleme portarului advers. Bogdan Andone a făcut patru schimbări în minutul 60: Au intrat Mouaddib, Mitrov, Fulop și Margiotta și au ieșit Cret, Florescu, Lopez și Aldair.

Centralul Andrei Moroiță a mai comis o gafă, atunci când a oprit meciul când botoșănenii se aflau în posesie, pentru a fi acordate îngrijiri medicale unui jucător al gazdelor, însă la reluare le-a dat mingea clujenilor, iar după această fază Roguljic a marcat pentru 2-0.

Golul le-a pus „plumb” în ghete botosănenilor, care nu au reușit să marcheze până la finalul partidei. Chiar dacă Bogdan Andone l-a trimis din nou în atac pe fundașul Alin Șeroni, așa cum a tot făcut-o în ultimele partide, tot clujenii au marcat. Același Roguljic a înscris în minutul 90+7.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: