Dan Alexa a spus adevărata PROBLEMĂ de la FC Botoșani. Ce GAFĂ a făcut Valeriu Iftime în vară: ”Era o problemă de vestiar”

22 martie 2024 | Liga 1

Dan Alexa (44 de ani), acum antrenor la CS Tunari, a fost invitat, vineri, la GSP Live și a vorbit, printre altele, despre unul dintre cele mai grele momente din cariera lui de tehnician – eșecul de la FC Botoșani.

În toamnă, Alexa a antrenat-o pe FC Botoșani în intervalul septembrie-noiembrie. N-a reușit să le crească nivelul botoșănenilor și a încheiat rapid mandatul, zero victorii în 10 etape.

Fostul antrenor a dat vina pe transferurile făcute de Valeriu Iftime in vară, transferuri făcute la recomandările lui Marius Croitoru, antrenorul care a adus un ”autocar” intreg cu jucatori, fara calitati.

„Am nimerit într-un moment foarte greu. Botoșani a dat tot timpul jucători foarte buni în campionatul românesc, au fost mulți jucători vânduți, Botoșani trăiește mult din vânzarea de jucători. Asta e filosofia clubului.

S-au luat mereu jucători ieftini, care s-au vândut pe sume mari. A contat mult și campania de achiziții din vara trecută. Am întâlnit un vestiar foarte numeros, unii jucători erau scoși de pe listă și nu puteam conta pe ei.

Fiind foarte mulți străini în cadrul lotului și vreo 3-4-5 care nu prindeau lotul, ei locuind împreună… era o problemă de vestiar. Am început foarte bine, cu Hermannstadt, cu UTA, când am primit gol în minutul 90+6 (n.r. – ambele partide s-au încheiat 2-2)Am simțit că sunt probleme foarte mari…

Domnul Iftime a făcut foarte bine în iarnă, a adus jucători cu experiență. Dacă făcea lucrurile astea din vară, nu ar fi ajuns în situația asta. Meciul cu Iași din etapa următoare e decisiv pentru ei, a declarat Alexa la GSP Live.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: