Declarațiile facute de Valeriu Iftime, dupa victoria cu Poli Iasi: ”Ma pot uita si eu la clasament acum. Imi place spiritul echipei” – Vezi ce spune despre transferuri + situatia lui Olinga – VIDEO

2 februarie 2024 | Liga 1

Finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, s-a aratat multumit de victoria echipei sale, chiar daca jocul a avut de suferit. Acesta a precizat ca a avut o discutie cu antrenorul Bogdan Andone, iar tehnicianul i-a spus sa nu-i ceara spectacol, pentru ca cel mai important este ca echipa sa adune puncte.

Iftime a discutat despre jocul de astazi, dar si despre alte transferuri care urmeaza a fi facute.

”Iasi a jucat mai bine ca noi, trebuie sa recunoastem cateva ocazii in prima repriza care…., dar imi place spiritul echipei noastre acum. A fost un mic pas facut de noi astazi, dar un mare pas pentru incredere, pentru lupta mai departe. E bine ca am trebuie peste Dinamo. Ma pot uita si eu la clasament acum, ca nu m-am mai uitat de un an de zile si da starea asta ca se poate. Ce este interesant este faptul ca ambele asisturi au venit de la juniori. Insistent acolo si copilul la golul doi. Frumos….”, a declarat Valeriu Iftime.

Patronul FC Botosani i-a laudat pe cei doi argentinieni, care au venit cu o dorinta nebuna de a salva echipa, de parca au suflete de botosaneni.

”Ce a facut Bogdan a fost sa-i scoate pe toti cei care nu erau de Botosani, care nu aveai inima de botosanean. Uitati-va la Gabone, la Sadiku, Miron ce bucurie avea la gol, sau Dican. Traim pentru ceva, bucuria asta ne-o da si noua. Imi vine  sa zbor de bucurie cand ii vad asa fericiti, pentru ca stiu ca au muncit foarte mult. Au venit argentinienii si parca sunt facuti in Romania. Si Kaprof si Lopez se bucurau acolo la gol cu echipa. Asta e foarte important. De fapt asta este echipa. Kaprof stia tot cand a venit la noi. Ca suntem pe ultimul lor, ca vrea sa salveze echipa…”, a mai spus Iftime.

VEZI MAI JOS VIDEO si afla ce transferuri pregateste FC Botosani, dar si ce spune Valeriu Iftime despre situatia lui Fabrice Olinga, care a reclamat clubul la FIFA.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: