Declarațiile lui Bogdan Andone, după meciul cu Farul Constanța: ”Ne-a lipsit doar golul” + Ce îi răspunde lui Valeriu Iftime

9 martie 2024 | Liga 1

FC Botosani a incheiat la egalitate partida cu Farul Constanta, din etapa a 30-a Superligii, un meci dominat de botosaneni. 

Antrenorul gazdelor, Bogdan Andone, i-a felicitat pe jucatori si spune ca echipa nu merita ultimul loc in clasament, dupa felul cu joaca.

”Vreau in primul rand sa felicit jucatorii, pentru modul cum au abordat meciul, pentru modul cum au jucat, pentru atitudine, pentru planul tactic pus in aplicare, dar pacat ca nu am reusit sa marcam. Pozitia in care ne aflam in momentul de fata nu reflecta deloc realitatea, din punctul meu de vedere, la ceea ce joaca baietii. Cred ca ar trebui sa fie pe o pozitie mult mai sus in clasament. Ne-a lipsit golul cu Farul, dar in rest cred ca am facut un meci foarte bun.”, a precizat Bogdan Andone.

La finalul partidei, patronul Valeriu Iftime a precizat ca Andone a abordat meciul cu frica in partea a doua, facand primele schimbari abia in minutul 84, iar Margiotta a intrat dupa un minut.

”Care frica? Inafara de ocazia lui L.Munteanu, nu stiu daca au intrat in careu. Asta e frica? Asta e parerea dansului. Fiecare patron vede fotbalul altfel, e opinia dansului si o respect, dar eu cred ca am facut echipa foarte ofensiva, pentru ca modulul 3-5-2 e un sistem foarte ofensiv, joaca Inter Milano si alte echipa care domina fotbalul european. Nu vreau sa comentez mai mult.”, a mai spus Andone.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: