Derby-ul Olteniei, câștigat de Craiova lui Mihai Rotaru. FC Botoșani va juca in etapa a doua cu Iasi sau Galați

11 martie 2024 | Liga 1

Universitatea Craiova a fost condusă cu 1-0 la pauză, dar a revenit în partea a doua și s-a impus cu 2-1 în derby-ul Băniei cu FC U Craiova.

A fost o primă repriză fără mari reușite fotbalistice până aproape de pauză, dar întreruptă în două rânduri în primele 7 minute, din cauza torțelor aruncate pe gazon de ultrașii celor două formații.

Cu puțin timp înainte de pauză, gazdele au deschis scorul prin Chițu, care a profitat de o respingere greșită a fundașilor Universității și a marcat din apropierea porții. Nu a fost să fie, însă, un (re)debut fericit pentru Nicolo Napoli pe banca lui FC U, oaspeții reușind să întoarcă rezultatul în ultimele 20 de minute. Mai întâi Mitriță a restabilit egalitatea în minutul 70 cu un lob elegant peste portarul Popa.

Șapte minute mai târziu, Baiaram a stabilit scorul final cu o lovitură de cap după un corner bătut de Cîmpanu. După această victorie, Universitatea Craiova a terminat pe locul 4 sezonul regulat cu 49 de puncte, in timp ce FC U Craiova ocupa locul 13. FC Botoșani va juca in etapa a doua cu Poli Iasi sau Otelul Galati, care vor juca in aceasta seara.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: