Doi fotbaliști de la FC Botoșani, convocați la loturile naționale de tineret ale României

3 februarie 2024 | Juniori, Liga 1

Doi jucători de la FC Botoșani au fost convocati de catre Federatia Romana de Fotbal la loturile nationale.

Alin Ciobanu, al treilea portar la echipei de seniori si portar la grupele de juniori, in varsta de 15 ani, a fost convocat la echipa nationala U16 a Romaniei. Acesta va lua parte, în perioada 24 februarie – 9 martie, la un turneu de dezvoltare ce se va desfășura în Cipru și la un stagiu centralizat de pregătire, care va avea loc în Franța.

În Cipru, micii tricolori își vor măsura forțele cu reprezentativa similară a țării gazdă, dar și cu selecționatele U16 ale Scoției și Norvegiei. Apoi, după ajungerea în Franța, Naționala U16 a României va disputa două partide de verificare în compania „cocoșilor galici” U16.

Un alt fotbalist chemat la lotul national este Codrin Cărăusu, in varsta de 18 ani, care va face parte din lotul Romaniei U20. In acest sezon, Cărăușu a bifat 16 partide pentru FC Botosani, din care 12 in campionat.

Reprezentativa pregătită de către Adrian Dulcea va lua parte la un stagiu centralizat de pregătire, care va avea loc în perioada 4-7 februarie, la București. În ultima zi a cantonamentului tricolorii vor disputa o partidă de verificare împotriva celor de la Progresul Spartac.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: