Eduard Florescu a adus mulțumiri suporterilor și i-a asigurat de un lucru: ”Când intrăm pe teren dăm totul”

6 iulie 2024 | Liga 1

Mijlocasul echipei FC Botoșani, Eduard Florescu, a fost cel mai bun marcator al ”ros-alb-albastrilor” in sezonul precedent, cu 11 goluri reusit, clasandu-se pe locul 11 in clasamentul celor mai buni marcatori, la egalitate cu Alexandru Pop de la Otelul Galati.

Cu doar cateva zile inaintea startului noului sezon, Florescu spera sa se autodepaseaza in acest nou campionat si sa ajute echipa mai mult.

”Cu siguranta trebuie sa uitam sezonul trecut, pentru ca incepe unul nou si speram sa nu mai repetam greselile care le-am facut si sa nu mai dam suporterilor aceasta emotie care au trait-o. Gandul meu este acela de a ma autodepasi in fiecare zi si sper ca in sezonul urmator sa pot sa-mi ajut echipa  mult mai mult.”, a declarat mijlocasul botosanenilor.

Acesta a tinut sa le multumeasca fanilor pentru sprijin si i-a asigurat de faptul ca atunci cand vor intra pe teren vor da totul pentru a castiga.

”Vreau sa le multumesc pentru tot sprijinul care il acorda echipei la fiecare meci. Vreau sa fie siguri de un singur lucru: cand intram pe teren dam totul. Avem mare nevoie de ei, pentru ca asa cum s-a vazut la finalul sezonului trecut au fost langa noi neconditionat si s-a vazut asta in ultimele partide.”, a mai spus Florescu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: