El e cel mai EFICIENT jucător de la FC Botoșani, în 2024! A jucat 3 minute, a adus trei puncte, dar a fost uitat pe bancă la ultimele partide – FOTO

23 februarie 2024 | Liga 1

FC Botosani a obtinut 8 puncte in 2024 și a pierdut un singur meci, cel de la Hermannstadt. Botoșănenii au invins pe CFR Cluj in prima etapa, scor 1-0, gol marcat de Eduard Florescu, dar si pe Poli Iasi, scor 2-1, datorita golurilor rusite de Enzo Lopez si Jaly Mouaddib. 

Francezul Jaly Mouaddib a fost introdus pe teren in minutul 88 al meciului cu Poli Iasi si a adus golul victoriei in minutul 90+1.

Au fost singurele minute alte mijlocasului in 2024, pentru ca in urmatoarele jocuri, cel de la Arad si de acasa cu Universitatea Craiova, Jaly a fost uitat pe banca.

Este inexplicabila aceasta situatie, avand in vedere ca fotbalistul are un joc bun, este tehnic si mai mult de atat, in aceasta iarna s-a aflat pe lista celor de la Saint-Etienne, club aflat in liga secunda din Franta.

Presa din hexagon a scris in luna decembrie despre faptul ca Jaly Mouaddib a fost pe lista ”alb-verzilor”, doar ca acesta fusese accidentat si a jucat foarte putin la FC Botosani.

In partida cu Universitatea Craiova, antrenorul Bogdan Andone i-a trimis in teren pe Ofosu, Dimitrov, Mitrov si Seroni, asta desi mai putea face o schimbare. Nu a facut-o, iar FC Botosani a fost egalata in minutul 90+3 de olteni.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: