El este jucatorul din Cipru dorit de FC Botosani. A fost operat si medicii i-au pus 8 șuruburi – FOTO

17 ianuarie 2024 | Liga 1

Daniel Celea (28 de ani) se întoarce în Superligă, după scurta experiență pe care a avut-o în Cipru la Nea Salamina Famagusta. Acesta urmează să semneze în câteva ore cu FC Botoșani și să intre în programul de pregătire al „principalului” Bogdan Andone.

Doar jumătate de an a durat experiența fundașului Daniel Celea în Cipru! Acesta a plecat de la Chindia Târgoviște la Nea Salamina Famagusta, dar o accidentare groaznică l-a scos din circuitul echipei pentru mai mult timp.

Deși începuse bine sezonul în Cipru, fundașul central a suferit în august 2023 o ruptură a claviculei în două părți și a avut nevoie de 8 șuruburi pentru fixare. Ieșit din circuit, Celea a pierdut echipa, iar șansele să mai joace au fost minime.

Jucătorul a avut o discuție cu oficialii echipei cipriote și a decis că e cel mai bine pentru el să rezilieze contractul și să revină acasă, unde poate juca. Iar în câteva ore cu FC Botoșani și să intre în programul de pregătire al „principalului” Bogdan Andone, scrie GAZETA SPORTURILOR.

De-a lungul carierei, Daniel Celea a mai evoluat la ACSO Filiași, Roșiori, Pandurii, UTA, Mioveni, Sepsi și Lodz (Polonia).

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: