Enzo Lopez și David Gabriel au prins echipa de start din Etapa 25 a Superligii, după cele doua goluri de la Arad

14 februarie 2024 | Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece, iar printre jucătorii remarcati se numara cei doi marcatori din meciul cu UTA Arad, Enzo Lopez și David Gabriel.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 25-a:

PORTAR

Marioan Aioani (FC Rapid 1923) – S-a acomodat rapid la noua sa echipă. A fost sigur în intervenţii.

FUNDAŞI

Tiberiu Căpuşă (UTA Arad) – A deschis scorul în unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din runda a 25-a. A fost a doua sa reuşită din acest sezon.

Darko Velkovski (Dinamo) – Gol marcat şi o intervenţie în defensivă care a salvat un gol. Printre cei mai buni jucători din disputa de la Ovidiu.

Iulian Cristea (FC Rapid 1923) – Intrat în teren după primul sfert de oră, a arătat că poate fi oricând o soluţie pentru defensiva giuleştenilor.

Risto Radunovic (FCSB) – Experienţa lui s-a văzut în modul cum a tratat fiecare duel. Este străinul cu cele mai multe meciuri în tricoul roş-albaştrilor.

MIJLOCAŞI

Valentin Gheorghe (Universitatea Cluj) – Introdus la pauză, a schimbat în bine jocul echipei. A marcat şi a scos penalty-ul în urma căruia ardelenii au egalat.

Damjan Djokovic (FC Rapid 1923) – Pe lângă golul marcat, a avut o evoluţie consistentă la centrul terenului, unde a făcut excelent legătura între linii.

Gabriel David (FC Botoşani) – Tânărul jucător al moldovenilor şi-a trecut pentru a patra oară numele pe tabela marcatorilor.

ATACANŢI

Alexandru Băluţă (FCSB) – A finalizat frumos o acţiune ofensivă la care au participat activ 10 dintre cei 11 jucători trimişi în teren de Elias Charalambous.

Enzo Lopez (FC Botoşani) – Al doilea meci în SuperLigă, al doilea gol marcat. Un vârf care merită urmărit cu atenţie.

Dennis Politic (Dinamo) – A marcat şi a fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

ANTRENORUL ETAPEI

Zeljko Kopic (Dinamo – FOTO) – Pregătiţi excelent tactic, bucureştenii au reuşit o victorie mare, care a reaprins spreranţele că vor atinge obiectivul principal, salvarea de la retrogradare.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: