EXCLUSIV: FC Botoșani, aproape de un transfer de senzație! Negocieri cu fostul căpitan al celor de la Istanbulspor – FOTO, VIDEO

25 ianuarie 2024 | Liga 1

Finantatorul celor de la FC Botosani, Valeriu Iftime, chiar este decis sa faca orice pentru a salva echipa de retrogradare. 

Daca in vara l-a pierdut cu Luis Phelipe pentru ca Poli Iasi i-a oferit un salariu de 7.000 de euro, iar FC Botosani i-ar fi oferit doar 5.000 de euro.

Acum, patronul de la FC Botosani a marit grila salariala pentru jucatorii noi tocmai pentru a reusi sa scoata echipa din zona ”fierbinte”. Clubul botosanean a adus pe George Miron si Ioan Filip, doi jucatori cu experienta in Romania, dar si doi mijlocasi straini, Aldair Ferreira si Juan Kaprof, pe langa Zoran Mitrov.

Fostul capitan al celor de Istanbulspor, aproape de FC Botosani

TopBT.ro a aflat ca FC Botosani a negociat la inceputul lunii ianuarie cu impresarul fostul capitan al celor de la Istanbulspor, Ibrahim Yilmaz. In varsta de 29 de ani, Yilmaz este atacant central masiv, de 1,84 m, care a bifat ultimul meci pentru clubul din fosta capitala a Imperiului Roman.

Chiar antrenorul Bogdan Andone l-a dorit pe atacant, mai ales ca acesta se despartise de Istanbulspor, echipa pentru care a purtat banderola de capitan. Yilmaz a bifat 214 meciuuri pentru Istanbulspor, timp care a macat 55 de goluri. 

In cele din urma, potrivit presei turce, Yilmaz a declinat oferta botosanenilor, alegand sa semneze cu un club de Liga a III-a din Turcia, mai ales ca in Romania nu a evoluat niciodata vreun jucator turc.

Discuții cu Yaya Sanogo, fostul jucator al celor de la Arsenal Londra

Ibrahim Ilmaz nu este cel mai important nume cu care FC Botosani a purtat discuții. Vara trecuta, botosaneii au purtat discutii cu impresarul francezului Yaya Sanogo, fostul jucator al celor de la Arsenal Londra, Toulouse sau Auxerre.

In cele din urma, Sanogo a ales sa semneze cu armenii de la FC URATU YEREVAN, care i-a oferit un salariul mult mai mare, formatie pentru care a bifat pana acum 17 meciuri, reusind sa marcheze 6 meciuri.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: