FC Botoșani a anunțat cinci transferuri într-o ora. Andrei Miron a revenit la echipă. Ioan Filip a semnat si el – FOTO

7 ianuarie 2024 | Liga 1

Surpriza pe pagina de Facebook a FC Botosani. După articolul legat de slaba administrare a informatiilor de pe social media, FC Botosani a anuntat cinci transferuri in doar o ora.

Clubul botosanean i-a prezentat pe antrenorul principal Bogdan Andone, antrenorul secund Marius Suller, preparatorul fizic Massimo Salteri, pe fundasul Andrei Miron si mijlocasul defensiv Ioan Filip, care si-au reziliat contractele cu Universitatea Cluj

”FC Botoșani anunță numirea lui Bogdan Ioan Andone la cârma băncii tehnice a echipei, după ce a pregătit-o ultima dată pe Apollon Limassol (Cipru). În trecut, acesta a mai antrenat echipe precum FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari și Poli Timișoara. Pe această cale, îi urăm noului nostru antrenor principal un călduros „La mulți ani!”, multă sănătate și putere de muncă, atât cu ocazia zilei de naștere, cât și cu ocazia zilei sale onomastice!”, este anuntul oficial al FC Botosani.

”Bine ai revenit, Andrei Miron! FC Botoșani anunță transferul fundașului central Andrei Miron, care va îmbrăca, din nou, tricoul „roș-alb-albastru”, după 4 ani. Apărătorul a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Oțelul Galați, FCSB, Hapoel Haifa și Universitatea Cluj, iar acum se întoarce pe „Municipal” pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul principal al sezonului, menținerea în elita fotbalului din România. Mult succes, Andrei! Abia așteptăm să te revedem pe teren, de partea noastră!”, este mesajul publicat de FC Botosani prin care anunta transferul funasului central.

”FC Botoșani anunță transferul mijlocașului defensiv Ioan Filip, jucător cu experiență la nivelul SuperLigii României. În vârstă de 34 de ani, acesta a mai evoluat pentru echipe precum Bihor Oradea, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Viitorul Constanța, Debrecen (Ungaria), Dinamo București, Gaz Metan Mediaș și Universitatea Cluj. Pe această cale, dorim să îi urăm noului nostru jucător un călduros „La mulți ani!”, cu ocazia zilei onomastice, și mult succes alături de noi!”, scriu cei de la FC Botosani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: