FC Botoșani a dominat campioana timp de 90 de minute, însă nu a reusit să o invingă – GALERIE FOTO

9 martie 2024 | Liga 1

FC Botoșani a incheiat la egalitate meciul din ultima etapa a sezonului regulat, scor 0-0 impotriva campioanei Farul Constanta. 

Botoșănenii i-au dominat pe oaspeți de la un capat la altul. 61 % a fost posesia de partea celor de la FC Botoșani, care au avut 116 atacuri periculoase, fata de doar 45 ale Farului.

Enzo Lopez a avut prima ocazie de gol a botosanenilor in minutul 12, atunci cand a trimis cu capul pe langa poarta. Oaspetii nu au prea ajuns la poarta lui Ducan in prima repriza, dar au marcat in repriza a doua, atunci cand Rivaldinho a inscris, insa golul a fost anulat de VAR, pentru ca mingea iesise in afara terenului.

FC Botosani a dominat si partea secunda, avand multe ocazii de a marca prin Florescu sau Lopez. Farul a ramas in 10 jucatori, dupa cartonasul rosu incasat e Gridoyan. In urma acestui rezultat, FC Botosani are 21 de puncte, in timp ce Farul prinde ”trenul” spre Play-Off.

FC Botoșani (4-3-3): Ducan, Benzar, Miron, Celea, Țigănașu – G. David, Dican, I. Filip – E. Florescu, Enzo Lopez, Kaprof
Rezerve: Kukic, Șeroni, Petro, Gligor, G. Dragomir, Mouaddib, Caputa, Ofosu, L. Fulop, Margiotta
Absent: Friday (accidentat)
Antrenor: Bogdan Andone

Farul (4-3-3): Buzbuchi – Dussaut, M. Popescu, Boli, Kiki – Vână, Nedelcu, R. Deaconu – Grigoryan, Munteanu, Rivaldinho
Rezerve: Mușat, Cr. Ganea, I. Cojocaru, Casap, Andronache, Dănuleasă, Grosu, Gustavo Marins, Queiros, Grameni, Budescu, Răfăilă
Absenți: Băluță, Lasie, N. Popescu, Sîrbu (accidentați)
Antrenor: Gheorghe Hagi

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: