FC Botoșani a găsit portar! Nu s-a mai înteles cu Anton Chichkan, dar vine un bosniac de 27 de ani – FOTO

16 februarie 2024 | Liga 1

Valeriu Ifitme, patronul FC Botoşani, s-a ţinut de cuvânt şi i-a adus concurenţă lui Răzvan Ducan (23 de ani), portarul pe care l-a considerat vinovat pentru încasarea unui gol în meciul cu UTA din deplasare, 2-2 la Arad, după ce echipa a condus pe terenul formaţiei lui Mircea Rednic.

Răzvan Ducan nu va avea viaţă uşoară la FC Botoşani de acum încolo, după ce Valeriu Iftime şi şefii clubului au adus un concurent pe post pentru tânărul goalkeeper deţinut în coproprietate cu FCSB.

„Avem un portar care vine acum. E un bosniac. Vine sigur un portar, dar nu va fi la meciul ăsta (n.r. – cu Universitatea Craiova). Eu nu cred că Răzvan e un portar la care să renunţăm uşor. Dar eu cred că Răzvan trebuie să muncească mai mult şi să fie mai curajos.

Şi trebuie să ştie că în spatele lui e un portar care îi poate lua locul dacă nu e în formă. Din păcate, în spatele lui n-a fost în ultimul an. Poate şi asta l-a făcut un pic comod, dar sunt sigur că e un portar valoros şi cred că ne va ajuta mult”, a spus Valeriu Iftime, conform Fanatik.

Potrivit sursei citate, portarul cu care s-a înţeles FC Botoşani este Luka Kukic (27 de ani), un bosniac care a ajuns deja în România şi va debuta în partida cu FCSB.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: