FC Botoșani a renunțat la un internațional de tineret și a adus altul! Ambii au fost prezentați oficial – VIDEO

10 iulie 2024 | Liga 1

FC Botoșani anunță transferul internaționalului de tineret al României, Ștefan Bodișteanu!

În vârstă de 21 de ani, Ștefan Bodișteanu a semnat cu „roș-alb-albaștrii” un contract valabil pe o perioadă de trei ani de zile. Născut la Chișinău în Republica Moldova, pe data de 01.02.2003, noul jucător al FC Botoșani a evoluat în peste 37 de meciuri pentru toate naționalele de juniori ale României, marcând de șase ori.

Format la Academia Hagi, noua achiziție a FC Botoșani poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului, evoluând atât ca mijlocaș stânga, cât și ca mijlocaș ofensiv.

Sezonul trecut, Ștefan Bodișteanu a evoluat sub formă de împrumut pentru Oțelul Galați, grupare la care a fost jucător de bază. Premergător aventurii avute la Galați, noul jucător al FC Botoșani a evoluat pentru Academia Hagi, Viitorul Constanța, Farul Constanța și CSA Steaua.

FC Botoșani l-a cedat pe Codrin Cărăușu la Arsenal Tunari

Tânărul internațional botoșănean, de 19 ani, Codrin Cărăușu este noul jucător al echipei de liga secunda Arsenal Tunari.

Cu 13 prezențe în Liga 1, pentru FC Botoșani, Codrin va îmbrăca tricoul Arsenalului în noul sezon. Acesta a fost cedat de botosaneni sub forma de imprumut.

”Clubul nostru îi urează multă baftă și cât mai multe goluri, atât în tricoul Arsenalului, dar și pentru echipa națională de tineret.”, au scris cei de la Tunari pe Facebook.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: